Kinesitherapie

Kinesitherapie focust zich voornamelijk op de revalidatie of het behandelen van spieren en gewrichten. We gaan op zoek naar het probleem en zorgen voor een gepaste en persoonlijke begeleiding.

Binnen de kinesitherapie onderscheiden we enkele specialisaties:

Manuele Therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie waarbij we functiestoornissen in de wervelkolom en/of in de gewrichten van de ledematen aanpakken. Een manueel therapeutische behandeling bestaat steeds uit manuele behandelingen (mobilisatie, manipulatie, neurale glijdingen,…) in combinatie met medische trainingstherapie.

Sport Revalidatie

Een optimale revalidatie is aangewezen na een opgelopen sportletsel. Dit kan gaan van een kleinere blessure tijdens het sporten (vb. spierscheur) tot de volledige revalidatie na een operatie. We maken voor elke patiënt een aangepast schema op en gaan hier voor niets minder dan een snelle terugkeer naar de sport. Een actieve aanpak, ook door de patiënt zelf, is hierbij essentieel.

Ontdek Groepspraktijk Campion

Zit je zelf met een specifieke klacht en zoek je de gepaste behandeling? Bekijk onze diensten voor meer informatie of maak meteen een afspraak!